sunnuntai 1. helmikuuta 2009

näin käy, kun leikkii tietävää...


(Tästä kuvasta aloitin ja sitten toiseen blogiini sen lopputuloksen laitoin.)

Eilen mulle kävi ohrasesti. Pesin pyykkiä tyytyväisenä, kun lavuaari alkoi tulvia. No, laitoin pesukoneen paussille ja entisenä putkimiehenä avasin hajulukon. No, eipä se paljoa tukokseen auttanut. Tukos oli ylenpänä. No, avasin sitten ruuvin ja putsasin töhnästä. No, enpä sitten enää muistanut, miten olin saanut tuon systeemiin irti.
Eipä auttanut muu kuin soittaa huoltomiehelle. Ajattelin, jos lauantaina tulee joku tuon tekemään, niin voin olla paikalla ja ei pääse huoltosetä taas mun pattereiden säätöjä muuttelemaan.
Pieleen meni tämäkin luulo. No, oli tämä heppu ihan ystävällinen ja sai sen osan paikoilleen. No, nyt se kyllä sitten vuotaa, joten joudun kuitenkin kutsumaan sen huoltosedän. Hm, pitää vaan miettiä, milloin ja miten voisin itsekin olla paikalla.
Eipä mene nämä omien suunnitelmien mukaan. Että tällaista sähläystä taas kerran. Kivaa olla itsellinen nainen, kun pääsee näihin hommiin. Kun vaan vielä oppisi ne kunnolla. Ja ei auta muu kuin opetella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No eikö tämä heppu sitä vuotamista huomannut, vaiko ei osannut sitä korjata ;-)

Yvonne kirjoitti...

tia, huomasi se sen, mutta ei osannut korjata tuota vuotamista. Kokeili monta kertaa, mutta ei saanut sitä paikoilleen. Niin että en mä ole ainoa, joka ei osannut, heh. ;-)