sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

auringon viemää..




Tein tänään pitkän kävelylenkin ja päädyin tänne Tuomarinkylän kartanoon. Ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä ja hiihtäjiäkin tuli vastaan. Joella ihmiset uskalsivat kävellä ja oli tosi kaunis päivä.




Mulla oli kiva kävelylenkki. Samalla mietin ryhmädynamiikkaa, kun kävelin. Oikeastaan liikkuessa huomaan keksiväni kaikenmaailman ideoita tänne blogiinikin. Kotona ollessa tulee välillä sellainen pysähtynyt olo.

Otin kuvan näin kartanolta päin puistoon. Saisipa asua tällaisessa ympäristössä. Tässä voisi juoda kahvit ja nauttia hiljaisuudesta ja omasta rauhasta. Ei kellään sattuisi olemaan kartanoa myytävänä (pitäisi olla kyllä aika edullinen, kun mulla ei ole tuota rahaa).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään olikin ihana aurinkoinen ilma. Kyllä kevätaurinko meidät herättää ja virkistää.
Hieno tämä blogisi kokonaisuudessaan. Todella kaunis, paras mitä sinulla on ollut. Ja tuo banneri on aivan uskomaton, teki mieli alkaa kosketella sen pintaa. Ihana kohopinta, oletko muokannut sen jostain kuvasta?

Ymmärrän että tilanteesi on aikamoinen ja siksi varmaan tykkäät synkästä Yvonne-sivusta, mutta tulijalle se on aika tumma ja ahdistava. Mietihän sitä vielä. Älä loukkaannu, pliis :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuvausreissu sinulla ja niinhän se on että kävellessä tulee mietittyä kaikenlaisia asioita.

Eilen paistoi aurinko tänään tulee lunta vaakasuoraan.

Yvonne kirjoitti...

Uuna, eilen kieltämättä oli kiva käydä ottamassa vähän kuvia. Itsekin pidän tämän ulkoasusta ja sopii tähän tyyliin.

Bannerin kuvan muokkasin ja siitä tuli aika valoisa.

No, nyt on toinen sivustonikin muutettu.

tia, tänään onkin sitten vähän surkeampi ilma. En ottanut kuvia. No, onneksi on joitakin vanhoja varastossa.