lauantai 24. tammikuuta 2009

Gimp:llä tehtyä...




Se hyvä puoli tässä on, kun on kaksi blogia, että voi vapaasti yhtenä päivänä heittää tänne enemmänkin tekstiä. Tuohon toiseen Pohtija-Iitaan olen jo tänään kaksi postausta laittanut, niin nyt on tämän vuoro.
Nyt olen innostunut näitä kuvia itse piirtämään ja muokkaamaan. Värimaailmasta vaan tulee aika erikoinen. Se nimittäin muuttuu tuossa matkan varrella ihan toiseksi. Näköjään tuo vihreä tulee vastaan tavalla tai toisella. Yleensä en siitä väristä niin paljon pidä, mutta näissä se on näköjään ihan hyvä väri sekin.

6 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Upea pohja!

Yvonne kirjoitti...

Susa, kiitos. Itse pidän kanssa, vaikka tämä on vielä raakile ja ehkä parannan vielä. Mutta hauska keksiä jotakin uutta ja antaa uskoa itseen, että jotakin voi oppia. Tai sitten ei olekaan liian vaikeaa.

Tämä oli musta mahtava löytö, että voi tehdä itse tuon blogipohjan. Mulla kun noita kaikenmaailman muokkauksia piisaa, niin hyvä, että niillekin on käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkin mahtava pohja ja kun opit niin voit vaihdella mielialan mukaan ;-)

Tuo teksti vaan ei meinaa näkyä kunnolla ainakaan minulla.

Yvonne kirjoitti...

tia, musta tämäkin on kiva. Tämä nyt on vielä se ensimmäinen versio.

Tuo alempi teksti näkyy huonommin. Kait tuo sininen näkyy kuitenkin. Voin käyttää sitä kirjoittaessani.

Anonyymi kirjoitti...

HURRAA! Nyt olet sen tehnyt! Ja aivan upea tämä ensimmäinen oma pohjasi. Todella persoonallinen ja hieno.

Yvonne kirjoitti...

Uuna, kiitos ja kiva kuulla. Tämä pohja tuli helposti, mutta tuon toisen blogin pohja on vielä työn alla kunnes keksin siihen miellyttävän pohjan. Se on vaikeanpaa kuin ensisilmäyksellä uskoisi.

Tämä on kivaa tämä tekeminen, mutta itsekritiikki vaan on kova ja en ole oikein tyytyväinen millään. Mutta ainahan sitä voi kokeilla ja yrittää, kunnes se näyttää omanlaiselta.