sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

pääsiäiskuvia luonnosta...



Pääsiäisen aikaan löysin joitakin luontokuvia. Tein pienen lenkin ja nyt pitäisi löytää inspiraatio jostakin tehdä kunnon kävelylenkkejä. Viime kesänä sain lähdettyä lenkille, mutta nyt taas laiskottaa, vaikka lenkin jälkeen on hyvä olo.

Verenpaineeni on koholla ja liikunta auttaa sitä laskemaan. Mulla on ekan kerran elämässäni verenpainetta. Ja pitäisi o
lla stressaamatta. No, sehän onnistuu multa helposti.

Painoilla teen liikkeitä, että käteni toimisi ja samalla venyttelen. Vieläkin vaan vihoittelee, mutta kestettävä on, kun kerran ei särkylääkkeetkään tehoa.

Onneksi luonto on aina yhtä kaunista, vaikka näitäkin kuvia on vähän muokattu.


3 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

tia kirjoitti...

Jospa kevät tekisi liikkeelle lähtemisen helpommaksi.
Kättä kannattaa vaan sitkeästi jumpata ja venytellä, itselläni oli sellaiset kuminauhat joilla tein liikkeitä, olivat hyvät.

Yvonne kirjoitti...

Nurkkalintu, hyvää pääsiäistä sullekin. :)


tia, toivottavasti. Ei vaan saa välillä lähdettyä ulos, vaikka tietää, että se tekisi hyvää. Kun vain olisi jotakin kuvattavaa tai jokin tekosyy.

Olenkin yrittänyt joitakin liikkeitä tehdä painoilla. Vähän auttaa ja varsinkin toi pakkovenytys. Hm, pitääkin katsoa, josko mullakin jossakin toi kuminauha olisi. Tai sitten muuten yritän näitä olka- ja käsiliikkeitä. Helposti vaan on käyttämättä kättä ja se ei ole kuulema hyvä. Pitäisi välttää kipua, mutta samalla tehdä käsillä jotakin.